Berkoknallers is Vuurwerkwijdemeren.nl

Berkoknallers - Dé Vuurwerkwinkel van Wijdemeren en Omgeving
Berko is dé vuurwerkwinkel van Nederhorst den Berg, Wijdemeren, en de omliggende regio. Bij Vuurwerk Wijdemeren, ook bekend als Berkoknallers, vind je het mooiste en beste vuurwerk van de Gooi- en Vechtstreek. Als de enige vuurwerkwinkel in Wijdemeren bieden wij gratis parkeren en een uitgebreide selectie aan vuurwerk aan!

Onze Leveranciers - Kwaliteit Vuurwerk van Vulcan en Broekhoff

Vulcan en Broekhoff zijn onze gerenommeerde leveranciers. Vulcan, onze huisleverancier, produceert vuurwerk van topkwaliteit in hun eigen fabriek in China, inclusief de beroemde Diamond Collection. Ze verzorgen wereldwijd grote vuurwerkshows, waardoor de kwaliteit van hun vuurwerk altijd gegarandeerd is.

Deskundig en Enthousiast Team

Ons enthousiaste team van jonge medewerkers staat tijdens de drie verkoopdagen voor je klaar om je te helpen bij de aanschaf van betaalbaar en spectaculair vuurwerk. Onze medewerkers zijn gecertificeerd door de stichting Vuurwerkcheck, wat betekent dat je deskundig en veilig advies krijgt.

Spreekbeurt Over Vuurwerk
Bij de stichting Vuurwerkcheck kun je uitgebreide informatie vinden voor het houden van een spreekbeurt over vuurwerk.

Veiligheid Voorop met Tim Coronel

Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats! Op onze website berko.org vind je video's waarin Tim Coronel uitlegt waarom je bijvoorbeeld geen Cobra's moet gebruiken. Bekijk de video's en vind meer informatie via onderstaande link!

Bezoek Onze Fysieke Vuurwerkwinkel in Nederhorst den Berg

Onze fysieke winkel in Nederhorst den Berg biedt een breed assortiment aan buitenleven producten, meer informatie via berko.org. In december kun je hier op zaterdagen F1 vuurwerk kopen, zonder vooraf te bestellen. Onze openingstijden in december zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Berko Vuurwerkverkoop - Sinds 2019

Berko begon met de verkoop van vuurwerk in 2019, nadat de vuurwerkwinkel in Ankeveen stopte. Ondanks de uitdagingen door de coronamaatregelen, zijn we doorgegaan met volle energie. Klanten uit Bussum, Hilversum, Weesp, Nigtevecht en omstreken weten ons inmiddels te vinden!

Bestel Online en Ga Veilig het Nieuwe Jaar in

Bestel je favoriete vuurwerk online om zeker te zijn van je keuze. We zien je graag op de drie verkoopdagen eind december. Ga veilig het oude jaar uit!