Berkoknallers is Vuurwerkwijdemeren.nl

Berkoknallers is vuurwerkwijdemeren.nl

Berko

Berko is begonnen met vuurwerkverkoop in 2019, nadat de vuurwerkwinkel in Ankeveen gestopt is.

We hebben als vuurwerkwinkel in het begin natuurlijk wel pech gehad, dat we niet volop bekend zijn geworden, omdat we noodgedwongen twee jaar niet hebben kunnen verkopen, vanwege de Corona-regels.
In 2022 hebben we pas ons tweede jaar kunnen draaien, wat niet wegneemt dat we natuurlijk met vol enthousiasme met een geweldig team hier mee aan de slag zijn gegaan.

Leveranciers

  • Vulcan
  • Broekhoff

Vulcan is onze huisleverancier met het mooiste vuurwerk van Nederland. Vulcan is niet alleen de importeur van dit prachtige vuurwerk, maar het wordt ook gemaakt in eigen beheer in hun eigen fabriek in China
Hier wordt onder andere ook (misschien wel de meest bekende collectie vuurwerk) de Diamond Collection gemaakt. Vulcan verzorgt ook wereldwijd grote vuurwerkshows. De kwaliteit van het vuurwerk is daarom ook altijd gegarandeerd.

Team
We hebben een enthousiast team van jonge medewerkers die zich drie dagen volledig inzetten om het mooie en goed betaalbare vuurwerk met kennis en kunde aan u te verkopen, dit jonge team heeft ook vooraf natuurlijk het certificaat gehaald, dat door de stichting Vuurwerkcheck is ingevoerd, waardoor de klant ook kan zien dat ze door kundige medewerkers geadviseerd worden.

Spreekbeurt

Bij stichting Vuurwerkcheck kun je ook informatie vinden over vuurwerk om bijvoorbeeld een spreekbeurt te houden.

Veiligheid en #Coronel

Veiligheid boven alles!!
Op onze reguliere website berko.org kun je een aantal filmpjes vinden waar Tim Coronel uitlegt waarom je bijvoorbeeld vooral NIET met een Cobra aan de gang zou moeten gaan
Hieronder vindt je de link naar de filmpjes en nog wat andere links naar meer informatie!

Filmpjes Coronel

Fysieke winkel in Nederhorst den Berg

We hebben in Nederhorst den Berg de fysieke winkel, met allerlei spullen voor het buitenleven. Dit kun je natuurlijk ook online bestellen via berko.org. Ook in deze winkel wordt u deskundig en enthousiast geadviseerd over alle producten die aanwezig zijn.